IsBroodnodig

Geef een schenking

Wil je graag een schenking doen? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

 

Wij, Cees de Boer en Marijke Lambrigts, hebben een mooie en succesvolle professionele carrière achter de rug en wij zijn tevreden met het resultaat en zijn gelukkig dat wij het goed hebben.

Marijke was sinds 2001 actief in India (Dazzling Stone School) – waarbij in een lokaal weeshuis annex basisschool gezorgd werd voor een gezond middagmaal en het loon van de leerkrachten. 

Eind 2018 vernam ze van een vriendin dat er in Hasseltse scholen kinderen waren met lege brooddozen tijdens de lunch. Dit schokte haar dusdanig, ze vond dat er iets moest gebeuren.  

Het project Isbroodnodig VZW werd opgestart in 2019. We moeten helaas vaststellen dat in de nabijheid van onze eigen thuis een grote nood is. Eten is één van de primaire behoeftes en die behoefte willen wij voor een stukje oplossen.

Ook Marijke’s broer, Marc Lambrigts werkt intussen mee en zorgt voor logistieke oplossingen. Voldoende en tijdig eten is één van de primaire behoeftes en die behoefte willen wij voor een stukje oplossen, vooral in onze eigen provincie.

Schenking